12.1 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

CSM București i-a prelungit contractul lui Adrian Vasile

”Clubul Sportiv Municipal din Bucureşti îşi doreşte performanţă la cel mai înalt nivel la echipa feminină de handbal, iar pentru a realiza acest lucru stabilitatea la nivelul băncii tehnice este un punct-cheie. Oficialii echipei susţinute de Primăria Capitalei au făcut un pas important în acest sens. Concret, CSM Bucureşti a decis prelungirea cu un an a contractului antrenorului Adrian Vasile, a cărui înţelegere expira în vara anului 2020”, se arată în comunicat.

”Trebuie să mulţumesc clubului pentru încrederea pe care mi-a acordat-o în toţi aceşti ani. Am avut şansa să mă alătur acestui club şi proiectului încă de la început. Am lucrat împreună cu mulţi antrenori de la care am avut multe de învăţat. Pentru mine, să fiu antrenorul echipei mele de suflet, în oraşul în care m-am născut, este o mare onoare!”, a spus Adrian Vasile.

Adrian Vasile va avea obiective care vizează atât competiţiile interne, cât şi cele europene, cucerirea tuturor trofeelor puse în joc în România (Liga Naţională şi Cupa României), dar şi calificarea la turneul Final al Ligii Campionilor.

Fostul handbalist de performanţă a parcurs în timp drumul de la preparator fizic, la antrenor secund, apoi principal. De la începutul lunii octombrie, de când a fost numit antrenor principal, el are un bilanţ pozitiv pe banca ”tigroaicelor”, şapte victorii, două egaluri şi două înfrângeri.

Ultima oră
Pe aceeași temă