11.3 C
București
marți, 26 octombrie 2021

CSM Bucureşti anunţă că îi oferă acelaşi salariu Cristinei Neagu ca să rămână la echipă

„Primăria Capitalei, prin Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, făcea în urmă cu aproape doi ani eforturi uriaşe pentru a o readuce în ţară pe Cristina Neagu. Din respect pentru fanii echipei noastre şi pentru cei ai handbalului românesc, acum facem din nou eforturi ca sportiva Cristina Neagu să rămână în România, la CSM Bucureşti. La solicitatea sportivei şi a agentului său, în dorinţa de a continua împreună, CSM Bucureşti i-a făcut în aceste zile o contraoferta Cristinei Neagu şi aşteaptă acum decizia jucătoarei”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Capitalei, remis vineri, de Mediafax. 

CSM Bucureşti precizează că oferta pentru noul contract se înscrie în limitele înţelegerii anterioare, atât din punct de vedere salarial, cât şi a condiţiilor legate de cazare, accidentări, asigurări medicale şi condiţii de pregătire sportivă. Oficialii mai arată că în acest moment Cristinei Neagu îi sunt plătite toate cheltuielile legate de tratament şi recuperare, conform contractului în vigoare.

Reprezentanţii Primăriei reamintesc că din bugetul Capitalei au fost tăiaţi aproximativ 180 de milioane de euro, respectiv 25% din buget, „ceea ce impune reevaluarea tuturor cheltuielilor”.

Precizările vin în contextul în care în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora impresarul handbalistei ar fi cerut un salariu mai mare pentru ca aceasta să continue la echipa CSM Bucureşti.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă