CS Olimpia București a făcut furori la concursul Mica Gimnastă de la Baia Mare

Clubul sportiv Olimpia București a performat la concursul Mica Gimnastă, care a avut loc în acest week-end la Baia Mare, iar toate sportivele s-au calificat în Cupa României.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

23.04.2018 - 09:06

La competiție, destinată sportivilor de categoria Mică Gimnastă, cu vârsta cuprinsă între șase și opt ani, s-au înscris 14 cluburi din toată țara.

Miza acestui concurs este calificarea la Cupa României, care va începe în această toamnă. Concursul se desfășoară pe mai multe categorii și probe: proba individuală: șase ani, șapte ani și opt ani; proba de ansamblu fără-obiect. Primele șase gimnaste de la fiecare categorie, respectiv primele șase ansambluri se califică mai departe la Cupa României. Toate gimnastele de la CS Olimpia s-au calificat la Cupa României.

Costumele au fost extraordinare, iar organizarea, făcută de Federația Națională de Gimnastică Ritmică, - excelentă. CS Olimpia și-a adjudecat locurile 1 și 3 la individual și locul 3 la ansamblu. În momentul de față, grație antrenoarei Marinela Jipa, este cel mai bun club din țară.

Comentarii

loading...