12.5 C
București
luni, 18 octombrie 2021

Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București

Recuperată complet după accidentarea suferită la finalul lui 2018, Cristina Neagu va continua să joace pentru încă două sezoane la gruparea finanțată de Primăria Municipiului București. Desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, Neagu a negociat în ultima perioadă cu șefii grupării din Capitală, salariul solicitat de aceasta fiind de aproximativ 200.000 de euro pe an.

După ce în ultimile partide de Liga Campionilor a fost omul decisiv din tabăra bucureștencelor, Neagu a mărturisit care a fost motivația din spatele deciziei de a rămâne în țară. „Nu mai este un secret faptul că una dintre cele mai mari dorinţe ale mele este să câştig Liga Campionilor cu o echipă din România. Am ales să rămân tocmai pentru că am încredere în acest proiect, în această echipă şi am încredere că putem să transformăm în realitate acest vis. Sunt fericită să joc în continuare în ţară, în faţa acestor suporteri minunaţi care îmi arată dragostea şi aprecierea lor la fiecare meci, şi îi aşteptăm în număr mare la fiecare partidă, pentru că sprijinul lor înseamnă foarte mult pentru echipa noastră”, a afirmat Cristina Neagu, imediat după parafarea noii înțelegeri.

De ocazie a profitat și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a anunțat pe contul său de Facebook că a premiat-o pe Cristina Neagu. Handbalista a primit Cheia Bucureștiului și o Diplomă de Excelență.

În vârstă de 31 de ani, Neagu are în palmares, printre altele, un trofeul al Ligii Campionilor cu Buducnost Podgorica și medalii de bronz la Europene și Mondiale, cu reprezentativa României. De asemenea, cea poreclită „Messi” din handbal este golghetera all-time a Campionatului European, cu 237 de goluri.

Ultima oră
Pe aceeași temă