15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportCristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București

Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București

Recuperată complet după accidentarea suferită la finalul lui 2018, Cristina Neagu va continua să joace pentru încă două sezoane la gruparea finanțată de Primăria Municipiului București. Desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, Neagu a negociat în ultima perioadă cu șefii grupării din Capitală, salariul solicitat de aceasta fiind de aproximativ 200.000 de euro pe an.

După ce în ultimile partide de Liga Campionilor a fost omul decisiv din tabăra bucureștencelor, Neagu a mărturisit care a fost motivația din spatele deciziei de a rămâne în țară. „Nu mai este un secret faptul că una dintre cele mai mari dorinţe ale mele este să câştig Liga Campionilor cu o echipă din România. Am ales să rămân tocmai pentru că am încredere în acest proiect, în această echipă şi am încredere că putem să transformăm în realitate acest vis. Sunt fericită să joc în continuare în ţară, în faţa acestor suporteri minunaţi care îmi arată dragostea şi aprecierea lor la fiecare meci, şi îi aşteptăm în număr mare la fiecare partidă, pentru că sprijinul lor înseamnă foarte mult pentru echipa noastră”, a afirmat Cristina Neagu, imediat după parafarea noii înțelegeri.

De ocazie a profitat și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a anunțat pe contul său de Facebook că a premiat-o pe Cristina Neagu. Handbalista a primit Cheia Bucureștiului și o Diplomă de Excelență.

În vârstă de 31 de ani, Neagu are în palmares, printre altele, un trofeul al Ligii Campionilor cu Buducnost Podgorica și medalii de bronz la Europene și Mondiale, cu reprezentativa României. De asemenea, cea poreclită „Messi” din handbal este golghetera all-time a Campionatului European, cu 237 de goluri.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, inculpat pentru corupție și cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, continuă să surprindă....

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Rețea pakistaneză de trafic de migranți, destructurată în România

O investigație transfrontalieră condusă de Poliția Română (Poliția Română), sprijinită de Europol și la care au participat poliția austriacă (Landeskriminalamt Salzburg) și Forțele carabinierilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă