Cristina Neagu s-a operat la genunchi, după accidentarea suferită la CE din Franţa

Căpitanul naţionalei de handbal feminin şi totodată starul celor de la CSM Bucureşti, Cristina Neagu, s-a operat în Belgia, ea suferind o ruptură de ligament anterior încrucişat la genunchiul drept în timpul meciului cu Ungaria, de la Campionatul European din Franţa.

Share

Rl online 0 comentarii

12.01.2019 - 11:32

Potrivit Mediafax, sportiva este acum în perioada de refacere şi a afişat pe reţelele sociale o fotografie în care apare fără ghips şi efectuează exerciţii specifice cu ajutorul unei faşe elastice. Abia în iulie va putea reveni Cristina la antrenamente, recuperarea după o astfel de intervenţie fiind de circa şase luni. "M-am trezit cu zâmbetul pe buze! Totul a decurs bine şi de acum înainte cu toată forţa spre revenire! Vă mulţumesc pentru mesaje şi sprijin!", a scris ea pe Facebook.

Cert e că oficialii de la CSM Bucureşti au anunţat că o susţin pe toate planurile şi chiar îi vor prelungi contractul. Operaţia de miercuri a fost a treia majoră din cariera sa, cea mai gravă fiind la umărul drept când a stat departe de teren un an şi jumătate.

Comentarii