19.6 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

Cristina Neagu are Covid-19 și ratează meciul din Norvegia al echipei de club

„Dorim să îi asigurăm pe toţi fanii echipei noastre şi ai Cristinei Neagu de faptul că starea generală de sănătate a sportivei este una bună, fiind în legătură permanentă cu staff-ul medical al echipei. Handbalista de la CSM Bucureşti se află în izolare şi se supune tuturor protocoalelor ce trebuiesc respectate. Testele repetate la care sunt supuse jucătoarele noastre au făcut ca situaţia să fie în permanenţă sub control. Ţinem să precizăm că, înainte de a fi depistată pozitiv, Cristina Neagu nu a intrat în contact cu nicio altă coechipieră.”, au anunțat oficialii CSM București, citați de News.ro.

Toate sportivele care au fost convocate la loturile naționale dar și cele aflate în pregătire la CSM București au fost testate de cel puțin două ori de la momentul confirmării infectării Cristinei Neagu, precizează cei de la CSM București.

Echipa feminină a efectuat un rând de teste înaintea plecării în Norvegia pentru meciul cu formația Kristiansand, toate testele cu rezultat negativ, și urmează a intra în izolare la sosirea în Norvegia, atunci când toată delegația va fi testată, potrivit regulilor locale.

Ultima oră
Pe aceeași temă