Sursă foto: frf.ro

Cristiano Ronaldo de România! Mihăilă - Finlanda 4-1. România a defilat cu nordicii

Selecţionata României a învins echipa Finlandei cu scorul de 4-1, într-un meci disputat pe Stadionul ''Anghel Iordănescu'' din Voluntari, în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal Under 21 din 2021.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.11.2019 - 22:21

Tricolorii au început partida de la 0-1, după ce Kairinen a deschis scorul încă din minutul 3.

Avantajul nordicilor nu a durat mult, pentru că în minutul 8 Valentin Mihăilă a preluat în marginea careului și l-a învins cu un șut la colțul lung pe Jääskeläinen, fiul portarului care făcea senzație în Premier League.

Finlandezii au coborât tot mai mult, iar echipa noastră a acceptat invitația de a lua cu asalt jumătatea adversă. Minutul 16 a fost cu noroc pentru elevii lui Rădoi. Ciobanu a primit în zona centrală și a pasat în stânga, unde Mihăilă a preluat și a șutat necruțător, aducând naționala României în avantaj.

În minutul 31, ne-am amintit cum nordicii au preluat conducerea. O nouă pătrundere pe dreapta lor, dar de această dată șutul lui Soisalo a fost deasupra.

Până la pauză, Mihăilă a reușit hat-trick-ul, din pasa lui Ganea. Fotbalistul Craiovei putea înscrie încă un gol dacă steagul asistentului rămânea jos în minutul 41.

Eroul serii și-a desăvârșit opera în minutul 78, de această dată cu stângul, după assist-ul lui Petre.

În final, 4-1, o victorie importantă cu Finlanda, care ne duce pe primul loc în grupă. Cel puțin până la meciul Danemarcei de vineri.

Pentru tricolorii mici urmează deplasarea din Irlanda de Nord. Meciul este programat marți, 19 noiembrie.

Comentarii