15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportCristiano Ronaldo de România! Mihăilă - Finlanda 4-1. România a defilat cu...

Cristiano Ronaldo de România! Mihăilă – Finlanda 4-1. România a defilat cu nordicii

Tricolorii au început partida de la 0-1, după ce Kairinen a deschis scorul încă din minutul 3.

Avantajul nordicilor nu a durat mult, pentru că în minutul 8 Valentin Mihăilă a preluat în marginea careului și l-a învins cu un șut la colțul lung pe Jääskeläinen, fiul portarului care făcea senzație în Premier League.

Finlandezii au coborât tot mai mult, iar echipa noastră a acceptat invitația de a lua cu asalt jumătatea adversă. Minutul 16 a fost cu noroc pentru elevii lui Rădoi. Ciobanu a primit în zona centrală și a pasat în stânga, unde Mihăilă a preluat și a șutat necruțător, aducând naționala României în avantaj.

În minutul 31, ne-am amintit cum nordicii au preluat conducerea. O nouă pătrundere pe dreapta lor, dar de această dată șutul lui Soisalo a fost deasupra.

Până la pauză, Mihăilă a reușit hat-trick-ul, din pasa lui Ganea. Fotbalistul Craiovei putea înscrie încă un gol dacă steagul asistentului rămânea jos în minutul 41.

Eroul serii și-a desăvârșit opera în minutul 78, de această dată cu stângul, după assist-ul lui Petre.

În final, 4-1, o victorie importantă cu Finlanda, care ne duce pe primul loc în grupă. Cel puțin până la meciul Danemarcei de vineri.

Pentru tricolorii mici urmează deplasarea din Irlanda de Nord. Meciul este programat marți, 19 noiembrie.

Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă