Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cristi Hîldan, reprezentantul suporterilor în Consiliul de Administraţie al FC Dinamo

Peluza Cătălin Hîldan a anunţat, pe pagina sa de Facebook, componenţa conducerii asociaţiei, preşedinte fiind Cristi Hîldan, cel care îi va fi reprezenta pe suporterii dinamovişti în Consiliul de Administraţie al FC Dinamo.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.05.2018 - 20:11

Cristi Hîldan, antrenor de rugby la CS Dinamo şi fratele lui Cătălin Hîldan.

Din board-ul PCH mai fac parte Marius Niculae, Claudiu Vaişcovici, Marin Iuhasz, Mihai Dedu şi Sorin Vlădescu.

PCH a menţionat că prioritatea sa pe termen scurt este rezolvarea problemelor legate de construirea noului stadion.

FC Dinamo Bucureşti a anunţat luna trecută că a cooptat în rândul acţionarilor Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan, oferind noului acţionar şi unul dintre cele cinci locuri în Consiliul de Administraţie al clubului.

Asociaţia Peluza Catalin Hîldan Dinamo a luat fiinţă în anul 2011, fiind fondată de fanii care încurajează echipa de la peluza ce poartă numele fostului căpitan dinamovist.

Comentarii

loading...