1.5 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSportCrin Antonescu: O alianta cu PC ar fi mai simpla pentru ca...

Crin Antonescu: O alianta cu PC ar fi mai simpla pentru ca nu e un partid tocmai de stanga/ E inca un partid tanar

Crin Antonescu a declarat la Realitatea TV ca PNL nu are, in acest moment ,un proiect legat de presedintia Romaniei, insa ar fi necesar un anumit model de practica politica pentru o alianta, lucru pe care l-ar putea face cu stanga, informeaza Hotnews.

Desi “PC nu e tocmai un partid de stanga si poate fi privit incontinuare ca un tanar”, liderul PNL admite ca o alianta cu acesta ar fi mai simpla, “pentru ca are avantajul de a nu fi fost legat de momente grele ale istoriei”.

Referitor la declaratia lui Ilon Iliescu, care considera ca o alianta intre PSD si PNL se impune in acest moment, Antonescu a apreciat ca aceasta ar fi o sentinta aspra si ca singurul lucru la care sunt condamnate cele doua partide este sa inlature de la conducerea tarii actuala putere.

“Solutia este suspendarea presedintelui”, a spus Antonescu.

Crin Antonescu a admis ca e dificil sa construiasca o alianta cu un partid, care are doi lideri care se acuza reciproc ca mint, insa “daca vor gasi o constructie care sa plece de la alte baze, se va putea discuta de o alianta”.

“Nu stiu ce intentioneaza PSD-ul pt ca au fost niste pasaje destul de sinouase. Daca cei din PSD inteleg ca am propria mea viziune de schimbare, daca cei din PSD se stabilizeaza din toate punctele vedere atunci vom putem discuta de o alianta”, a declarat Antonescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă