1.7 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSportCrin Antonescu, invidios pe Victor Ponta. Află de ce

Crin Antonescu, invidios pe Victor Ponta. Află de ce

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat, astăzi, că încearcă o oarecare frustrare că Victor Ponta, colegul său de alianţă, este anchetat de ANI, pe când el, nu. Antonescu a spus ironic, în acest context, că întotdeauna i-a bănuit pe pedişti că ar fi mai apropiaţi de pesedişti. 

Întrebat de jurnalişti dacă a primit şi el o înstiinţare de anchetă de la ANI, aşa cum a păţit liderul PSD, chiar de ziua lui, Antonescu a răspuns: “Nu. Nu am primit. Încerc o oarecare frustrare. Totdeauna i-am bănuit eu totuşi pe pedişti că ar fi mai apropiaţi de pesedişti, ce să mai. Asta e viaţa. Am dat test şi eu. Nu mai comentez nimic despre ANI, pentru că eu cred nu mai e nimic de adăugat”.

În acelaşi timp, Antonescu a spus că se aşteaptă la orice de la “nişte oameni, pe care îi consideră în stare de orice”. “Mă aştept să primesc şi altceva acasă, nu numai de la ANI. Nu am motiv să mă tem de vreo citaţie sau de vreo cercetare. Tot ce pot să constat este că ANI din toate cazurile sesizate de presă legate de actualii guvernanţi, adică de gaşca Udrea, Blejnar, băieţii tari, Igaş şi alţii-nu vorbim acum de câte un senator care era vorba că trece la PC şi atunci a fost umflat. Vorbim deci de toate aceste semnale, dar niciodată nu am văzut vreo cercetare a acestor victime perpetue de la ANI, care nu sunt lăsate să facă treabă, care sunt blocate de Parlament, de Guvern, de nu mai ştiu cine, pentru că până la urmă de trei ani de zile Băsescu şi ai lui au toată puterea şi nu înţeleg de ce nu fac o legislaţie prin care ANI să poată să te ia în fiecare zi…, să te poată închidă pentru 30 de zile să te cerceteze. Nu ştiu ce mai vor cei de la ANI, dar văd că au ajuns în sfârşit la domnul Ponta. Au pus mâna pe domnul Ponta. Urmărim să vedem cum şi-a strâns domnul Ponta averea”, a spus Antonescu.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) îi verifică averea lui Victor Ponta, iar în acest sens i-a trimis înştiinţarea la domiciliu chiar de ziua lui, 20 septembrie.

ANI l-a anunţat pe Ponta că “în lucrarea înregistrată cu numărul 97947/S/II/05.09.2011, s-a declanşat evaluarea averii dobândite împreună cu familia, în raport cu veniturile realizate, în perioada exercitării funcţiilor şi demnităţilor publice”.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă