13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportCrește numărul jucătorilor infectați cu COVID-19 de la Rapid

Crește numărul jucătorilor infectați cu COVID-19 de la Rapid

Hlistei este asimptomatic şi va intra în izolare timp de 8 zile, iar la final acestei perioade va face din nou testul.

Echipa alb-vișinie mai avea alţi patru jucători pozitivi, Virgil Drăghia, Ştefan Pănoiu, Rareş Ilie şi Rareş Lazăr, care au stat în izolare în ultima săptămână şi care vor fi testaţi din nou joi.

Pe lângă cei cinci jucători, alţi patru membri ai staff-ului tehnic au fost testaţi pozitiv în urmă cu circa 10 zile, printre care şi antrenorul principal Adrian Iencsi, astfel încât, la meciul de marţi 20 octombrie, din Cupa României, secundul Vali Negru îl va suplini pe fostul căpitan al Rapidului.

Niciunul dintre cei descoperiţi ca purtători ai virusului nu au prezentat simptome specifice, starea lor fiind foarte bună.

Rapid va debuta în noua ediţie a Cupei României, marţi, de la ora 14:30, contra formaţiei de liga a treia Progresul Spartac Bucureşti, pe terenul sintetic din Intrarea Vrabiei, meciul urmând a se disputa fără suporteri.

Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă