Cota României la EURO 2019. Suporterii se pot îmbogăți!

Cei mai încrezători suporteri ai naționalei de tineret a României își freacă mâinile de bucurie. O casă de pariuri autohtonă a publicat cotele echipelor pentru câștigarea EURO 2019, iar trupa lui Rădoi este văzută drept victimă sigură, fiind creditată cu cele mai mici șanse.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

Actualizat: 16.06.2019 - 16:14

Astfel, conform acestei case de pariuri, României are cea mai mică șansă la European, cu o cotă de 75. La un simplu calcul, cine va alege să plaseze un pariu de 100 de lei pe echipa lui Ianis Hagi și Ionuț Radu va încasa nu mai puțin de 7.500 de lei. Cu o singură condiție: elevii lui Mirel Rădoi să devină campioni.

Favorită la ridicarea trofeului este chiar ”colega” de grupă a tricolorilor, Anglia, cu o cotă de 5. Nici francezii nu stau mai rău, fiind printre echipele cu cele mai mari șanse.

Există variante de pariere și pentru suporterii mai ponderați. Bookmakerii oferă o cotă de 20 celor care cred că tineretul va câștiga grupa C, indiferent de parcursul ulterior în competiție.

Cea de-a 22-a ediție a Campionatului European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 orașe din Italia și în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine și Serravalle. Din cele 3 grupe a câte 4 echipe, se vor califica în semifinale câștigătoarele și cea mai bună echipă de pe locul secund.

Comentarii