9.6 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021

Cortacero dezlănțuie haosul la Dinamo

Deși nimeni nu mai știa nimic despre el, Pablo Cortacero s-a întors în România în Ajun de Crăciun, dar nu pentru a-și premia jucătorii, ci pentru a da o adevărată lovitură de maestru.

După ultima ședință AGA, spaniolul a acaparat complet controlul asupra clubului. În afara faptului că a făcut noi promisiuni, printre care și o mărire de capital de 5 milioane de euro, Cortacero a mărit numărul de membri în Consiliul de Administrație (CA) al clubului de la 5 la 7 și și-a „plantat” 3 oameni de încredere. Este vorba despre Ruben Lopes, reprezentantul fundației din Londra care ar trebui să facă mărirea de capital, și Luis Luzon, un apropiat al lui Pablo Cortacero. De asemenea, Cornel Țălnar a fost înlocuit în CA de Rufo Collado, iar Alex Couto, revocat săptămâna trecută în CA-ul convocat de suporteri, a fost repus în funcția sa de director general al clubului din „Ștefan cel Mare”.

Aflând despre mutarea diabolică a lui Cortacero, câțiva reprezentanți ai suporterilor-acționari s-au prezentat la hotelul Rin, acolo clubul își are pentru moment birourile, pentru a-i cere explicații spaniolului. Deranjat de criticile unuia dintre membrii importanți ai programului DDB, Pablo Cortacero și-a pus bodyguarzii să-i aplice o corecție fizică acestuia. După ce și-a revenit din șoc, membrul DDB a sunat la poliție și la salvare, acuzând probleme medicale în urma loviturilor. Evident, suporterii pătimași ai „câinilor” au „turbat” la aflarea veștii și au început planul de răzbunare după incident.

Fost ministru şi membru în programul DDB, Andrei Gerea a avut o reacție dură la adresa lui Cortacero. „Să ajungi să agresezi un fan al clubului? Au trecut de o linie roşie. Aceşti oameni nu mai au ce căuta la Dinamo! Cortacero e un golan din Spania, să se întoarcă de unde a venit. Să predea acţiunile, să spună ce bani a dat, de unde i-a avut. Să-şi ia banii înapoi şi să plece”, a spus fostul ministru al Economiei, într-o intervenție la Digi Sport.

Săptămâna trecută, Dario Bonetti, unul dintre cei mai iubiți antrenori din istoria echipei din „Ștefan cel Mare”, a acceptat să lucreze pe gratis la Dinamo și, cel mai probabil, va sta pe banca alb-roșie din returul Ligii 1, programat să debuteze pe 12 ianuarie 2021. La jumătatea campionatului, Dinamo ocupă locul 11 în clasament, cu 16 puncte.

Ultima oră
Pe aceeași temă