Corneliu Papură: „Trebuie să ne autodepăşim cu FCSB”

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, spune că FCSB este o echipă puternică, iar pentru a câștiga partida elevii săi trebuie să se autodepășească.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

17.12.2020 - 22:36

În această seară, liderul campionatului, Universitatea Craiova, primește vizita formației FCSB, într-un derby care ar putea stabili campioana de toamnă a Ligii 1.

Înaintea partidei din Bănie, cele două adversare sunt despărțite de doar un punct în clasament, iar antrenorul oltenilor, Corneliu Papură, a declarat că „juveții” trebuie să dea totul pentru a câștiga și a-și depăși performanța de anul trecut.

„Trebuie să fim concentraţi mult mai mult decât în meciurile pe care le-am jucat până acum pentru a reuşi să câştigăm cu FCSB. Dacă vrem ceva mai mult decât anul trecut, trebuie să ne autodepăşim cu FCSB. Trebuie să arătăm că suntem o echipă puternică pentru că suntem pe primul loc şi dacă vrem să rămânem acolo trebuie să dăm totul pentru a câştiga”, a declarat Papură, în conferința de presă premergătoare meciului.

Tehnicianul regretă că partida trebuie să se dispute cu porțile închise, din cauza restricțiilor sanitare. „Ideal ar fi fost să fim cu toţii pe stadion la astfel de meciuri. Am trăit pe pielea mea astfel de meciuri. Indiferent de deznodământul partidei, regretul pe care îl am este că nu au acces suporterii noştri, ar fi fost o atmosferă fantastică. Noi avem suporteri fanatici, foarte aproape de echipă”, a mai spus Papură.

Înaintea meciului direct, Universitatea Craiova este lider în Liga 1, cu 31 de puncte, cu unul mai mult decât FCSB. Partida se dispută astăzi, de la ora 20:30, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

Comentarii