Corneliu Papură, pus pe liber de Universitatea Craiova

Gruparea Universitatea Craiova a încheiat în urmă cu o săptămână contractul cu antrenorul Corneliu Papură, dar a preferat să ţină informaţia confidenţială, "pentru a nu perturba activitatea clubului".

Share

Rl online 0 comentarii

07.05.2020 - 10:47

"În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relaţiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ţinem această informaţie confidenţială", se arată într-un comunicat al clubului difuzat joi pe site-ul oficial al clubului.

Clubul oltean precizează că în acest moment caută un înlocuitor pentru Corneliu Papură: "În acest moment suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal şi sperăm că vom lua cea mai bună decizie. Pentru a evita eventualele speculaţii din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulţi antrenori în acelaşi timp".

Corneliu Papură, 46 de ani, îl înlocuise pe Victor Piţurcă în funcţia de antrenor al echipei oltene la începutul acestui an, după ce fostul selecţioner şi-a reziliat contractul. Corneliu Papură mai fusese antrenor principal la Universitatea din 15 aprilie 2019, după demiterea italianului Devis Mangia, şi în prima parte a sezonului actual, până la 1 septembrie, când a fost instalat Piţurcă.

Comentarii