Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Fundația Țiriac

Copiii de la hochei au trecut la cursuri de înot

Cei mai mici sportivi din echipele de hochei au început să practice si alte activitati, în afara patinoarului, inclusiv sesiuni de înot.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

09.08.2020 - 14:15

Cei mai mici sportivi din echipele de hochei susținute de Fundația Țiriac au început să practice și alte activități, în afara patinoarului.

Astfel, copiii de la hochei desfășoară acum antrenamente pe uscat și sesiuni de înot.

De asemenea, cei mai mici sportivi de la hochei urmează cursuri de nutriție, toate acestea reprezentând o etapă absolut necesară în pregătirea sportivă a copiilor, anunță un comunicat transmis de Fundația Țiriac.

Comentarii