12.3 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Contra vede terenul un adversar, la meciul cu Lituania

”Este un meci important în economia grupei. După două egaluri, este clar că acest meci este unul foarte important pentru noi. Dorinţa noastră e să rămânem în cărţi pentru ocuparea primului loc în grupă. Ştim echipa Lituaniei, chiar dacă a pierdut primele două meciuri, a avut momente foarte bune. Putea scoate rezultate mult mai bune. A pus în dificultate şi Serbia, favorita acestei grupe. Lituania este o echipă periculoasă, o echipă care ne poate pune mari probleme dacă nu vom fi foarte atenţi. Mai ales că jucăm şi pe un teren sintetic, pe care nu suntem obişnuiţi”, a spus Cosmin Contra.

Cosmin Contra se bazează pe dorinţa de revanşă a tricolorilor, după campania trecută complet rarată. ”Am încredere în băieţi, chiar dacă am avut doar două zile de antrenament în efectiv complet. Sper ca băieţii să prindă o zi bună şi să câştigăm acest joc. Am văzut un spirit de echipă ridicat la Lituania. Ştiu că aleargă foarte mult, se bat pentru fiecare minge. Nu mi-a plăcut un anume jucător, însă toţi din atac sunt foarte periculoşi”, a adăugat Cosmin Contra.

Joi, 11 octombrie, de la ora 21.45, la Vilnius, naţionala României va juca împotriva Lituaniei. Trei zile mai târziu, duminică, 14 octombrie, de la ora 16.00, pe Arena Naţională, tricolorii vor întâlni Serbia.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă