4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportContinuă problemele pentru Rafael Nadal

Continuă problemele pentru Rafael Nadal

Spaniolul, în vârstă de 31 de ani, nu a mai jucat un meci oficial, din noiembrie, de la Turneul Campionilor de la Londra, când a fost nevoit să abandoneze din pricina accidentării la genunchi. Recent, el a renunţat să mai participe şi la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, care începe joi.

“Îmi pare rău să va anunţ că nu voi veni la Brisbane anul acesta. Intenţia mea era să joc, dar încă nu sunt gata după sezonul trecut şi nici nu sunt pregătit pentru a juca la cel mai înalt nivel”, a declarat Nadal pe contul său de Twitter.

Turneul de la Brisbane urma să înceapă duminică.

Nadal a mai avut probleme de sănătate şi la începutul anului 2017, dar a reuşit să ajungă până în finala de la Australian Open şi să câştige turneele de la Roland Garros şi US Open.

În ianuarie a jucat la Brisbane, unde a ajuns până în sferturile de finală ale competiţiei, fiind eliminat de Milos Raonic.

“Am jucat bine acolo şi m-am pregătit pentru Australian Open. A fost un început minunat pentru luna pe care am petrecut-o în Australia. Îi anunţ pe fanii mai că pe 4 ianuarie voi fi la Melbourne pentru a-mi începe pregătirile. Sper ca accidentarea suferită în noiembrie să nu-mi dea emoţii şi să pot juca la Australian Open.”, a adăugat Nadal.

Australian Open se desfăşoară în perioada 15-28 ianuarie.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă