37.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSportConstantin: PC nu se opune propunerii PNL pentru Transporturi

Constantin: PC nu se opune propunerii PNL pentru Transporturi

PC nu se va opune nominalizării pe care o va face PNL pentru Ministerul Transporturilor, spune liderul conservatorilor, Daniel Constantin, potrivit căruia nu există neînţelegeri în USL în privinţa lui Nini Săpunaru, relatează Mediafax.

„Nu ne vom opune şi nu cred că s-a opus niciodată PNL la o nominalizare a PC. Nu ne vom opune nominalizării pe care o va face PNL. Este atributul PNL, cred că au toată responsabilitatea de a propune oameni valoroşi în fruntea Ministerului Transporturilor, au oameni valoroşi care pot să răspundă cerinţelor şi cred că va fi o chestiune de discuţie între PNL şi cel care conduce Guvernul, în speţă premierul Victor Ponta”, a declarat, vineri, la Alba Iulia, liderul PC, Daniel Constantin, răspunzând unei întrebări.

Acesta a adăugat că neînţelegerile din USL privind nominalizarea unui ministru la Transporturi sunt „speculaţii”.

„Sunt speculaţii. Nu ştiu dacă e o nemulţumire în interiorul alianţei, nu ştiu dacă nu a fost de acord premierul Ponta. Astea sunt lucruri care probabil că s-au discutat deja între domnul Ponta şi domnul Antonescu. Sigur că noi vom susţine poziţia PNL în ceea ce priveşte nominalizarea. În egală măsură, premierul, aşa cum de fiecare dată, are ultimul cuvânt în nominalizări, după consultarea, sigur, cu preşedintele partidului care propune. Eu sunt convins că nu sunt neînţelegeri şi că lucrurile vor fi clarificate duminică, după şedinţa PNL”, a afirmat Daniel Constantin.

Deputatul PNL Nini Săpunaru a declarat, joi seară, că a fost sunat şi întrebat dacă acceptă propunerea preşedintelui PNL, Crin Antonescu, către forurile de conducere ale partidului, de a prelua postul de ministru al Transporturilor, spunând că a fost de acord şi că a fost autorizat să anunţe acest lucru.

Surse politice declarau, vineri, pentru Mediafax că premierul Victor Ponta nu este de acord cu propunerea ca Nini Săpunaru să preia postul de ministru al Transporturilor şi i-a cerut preşedintelui PNL, Crin Antonescu, o altă nominalizare pentru acest portofoliu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă