13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportConfederaţia Braziliană de Fotbal a dezvelit o statuie a lui Pele

Confederaţia Braziliană de Fotbal a dezvelit o statuie a lui Pele

Pele, care va împli 80 de ani în octombrie şi care nu poate merge, nu a fost prezent la ceremonia de la muzeul CBF, dar a văzut statuia, pe care a apreciat-o ca fiind perfectă.

Jairzinho, Clodoaldo şi Brito au fost jucătorii din echipa care a cucerit trofeul prezenţi la evenimentul de joi, alături de actualul selecţioner al Braziliei, Tite.

Echipa Braziliei condusă de Pele şi din care mai făceau parte Gerson, Tostao, Rivelino şi Carlos Alberto este considerată una dintre cele mai bune formaţii din toate timpurile.

La competiţia din Mexic, brazilienii au câştigat toate cele şapte meciuri jucate, învingând în finală pe Stadionul Azteca, cu scorul de 4-1, naţionala Italiei, aminteşe News.ro.

Statuia în mărime 1:1 îl înfăţişează pe Pele foarte aproape de realitate, spre deosebire de alte statui ale unor fotbalişti, dezvelite recent în lume.

Statuile lui Cristiano Ronaldo şi George Best au fost ridiculizate de suporteri, iar statuia lui Zlatan Ibrahimovic de la Malmo a fost vandalizată de fani. 

Cele mai citite

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...
Ultima oră
Pe aceeași temă