Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Concedieri masive la McLaren, inclusiv angajați din echipa Formula 1

Constructorul auto McLaren a anunţat marţi că va concedia 1.200 din cei 4.000 de angajaţi ai săi, printre care şi 70 de persoane care lucrau pentru echipa de Formula 1, această măsură fiind luată din pricina crizei coronavirusului.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.05.2020 - 18:20

"Este o linie de conduită pe care ne-am dorit din răsputeri să o evităm, luând deja măsuri draconice de reducere a costurilor în toate sectoarele companiei. Acum însă nu avem altă opţiune decât să reducem dimensiunea efectivelor noastre", a declarat Paul Walsh, preşedintele executiv al grupului McLaren.

"Este fără nicio îndoială o perioadă grea pentru compania noastră, mai ales pentru personalul nostru, însă avem intenţia să devenim o companie eficientă şi durabilă, cu o direcţie clară pentru a reveni pe creştere", a adăugat Walsh.

Săptămâna trecută, Formula 1 a adoptat o reducere semnificativă a plafonului cheltuielilor echipelor în 2021, de la 175 de milioane de dolari la 145 de milioane de dolari.

"Chiar dacă aceasta va avea un impact semnificativ asupra formei şi dimensiunii echipei noastre de Formula 1, vom începe acum să luăm măsurile necesare pentru a începe să alergăm din 2021 cu bugetul prevăzut, ca să putem concura din nou pentru a câştiga curse şi campionate în viitor", a spus Walsh.

Comentarii

loading...