Colegul lui Ianis Hagi, în vizorul granzilor din Europa. Ce sumă vrea Genk

Clubul belgian de fotbal KRC Genk cere 20-25 de milioane de euro pentru mijlocaşul norvegian Sander Berge, aflat în vizorul unor echipe din străinătate, informează site-ul walfoot.be.

Share

Rl online 0 comentarii

15.10.2019 - 17:05

Mai multe cluburi din afara Belgiei s-au interesat de Berge în ultima perioadă de mercato, dar jucătorul de 21 de ani a rămas la Genk, cu care joacă în acest sezon în Liga Campionilor. Norvegianul are în continuare o cotă ridicată pe piaţa transferurilor şi este sigur că actuala sa formaţie nu-l va putea păstra foarte mult timp.

Potrivit presei italiene, Fiorentina este ultimul nume pe lista cluburilor ce doresc să obţină semnătura lui Berge. Preşedintele lui Genk, Peter Croonen, a confirmat că altă grupare din Serie A, Napoli, s-a interesat de mijlocaş.

Genk, de la care au plecat mai mulţi jucători care şi-au făcut un nume, ar putea da o nouă lovitură din punct de vedere financiar, scrie site-ul citat. Potrivit acestuia, preţul fixat de Genk pentru fotbalistul scandinav ar fi între 20 şi 25 de milioane de euro.

Fotbalistul are 17 de selecţii pentru naţionala Norvegiei, ce va întâlni marţi România, la Bucureşti, în preliminariile EURO 2020. Berge este coleg cu Ianis Hagi în linia de mijloc a lui Genk. În lotul campioanei Belgiei mai este un român, Vladimir Screciu.

Comentarii