11.8 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021

Clubul Steaua are un nou comandant

Secretarul de stat în Ministerul Apărării Naționale (MApN) responsabil pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, a participat miercuri, 29 ianuarie, la ceremonia prin care colonelul Mădălin-Sorin Hîncu a fost numit la comanda Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.

Ceremonia s-a desfăşurat la sediul clubului Steaua, informează un comunicat al CSA.

Secretarul de stat Marius Bălu a prezentat experienţa profesională şi managerială a colonelului Mădălin-Sorin Hîncu (55 de ani), acesta fiind până acum la conducerea Centrului de Sporturi Montane Bucegi.

Printre priorităţile CSA Steaua Bucureşti se află finalizarea lucrărilor de renovare şi reconstrucţie ale Complexului Sportiv Ghencea, precum şi pregătirea loturilor sportive pentru reprezentarea României la Olimpiada de la Tokyo, din vara anului 2020.

„Steaua a dat României o constelaţie strălucitoare de campioni olimpici, dar şi mondiali, europeni şi naţionali. Ca urmare, avem în faţa noastră un început de drum cu o însemnătate aparte, un drum plin de responsabilităţi, presărat cu subiecte mereu actuale, cu priorităţi pe care le voi reafirma cu fiecare ocazie”, a precizat secretarul de stat Marius Bălu.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă