13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportClubul francez Montpellier se închide. Ce se întâmplă cu jucătorii

Clubul francez Montpellier se închide. Ce se întâmplă cu jucătorii

“Începând de luni, pentru 15 zile, clubul va fi închis şi toată lumea va fi în şomaj parţial”, a anunţat Laurent Nicollin într-un interviu acordat cotidianului Midi Libre, citat de publicaţia France Football.

În interviul acordat cotidianului din Montpellier, preşedintele clubului a explicat şi motivele acestei decizii: “Din păcate, nu putem face altceva. Nu mai avem intrări financiare, deci nu mai sunt bani în conturi. La finele lunii martie, va trebui să plătim pe toată lumea”.

Nicollin a recunoscut, totodată, că nu ştie dacă gruparea său va încasa drepturile TV care i se cuvin. “Mai rămân două plăţi de încasat din drepturile TV, ce ar trebui făcute pe 5 aprilie şi 5 iunie, dar vom vede dacă ne vor plăti sau nu, pentru că este vorba de 300 milioane de euro de împărţit între toate cluburile franceze. Se spune că ar trebui să fim plătiţi în funcţie de meciurile care s-au jucat, dar rămânem la mâna beIN şi Canal +”.

În ceea ce priveşte o dată pentru finalul campionatului, Laurent Nicollin estimează că acesta s-ar putea încheia “la finele lui mai, începutul lui iunie, dacă totul merge bine din punct de vedere sanitar. În această ipoteză, noi riscăm să jucăm la fiecare trei zile”.

Campionatul francez de fotbal a fost întrerupt în tentativa autorităţilor franceze de a stopa răspândirea virusului Covid-19, care afectează peste 5.400 de persoane în Franţa şi a provocat 127 de decese.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă