3.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021
AcasăSportFotbalClaudiu Keşeru - Meciul cu Armenia nu ar trebui să ne pună...

Claudiu Keşeru – Meciul cu Armenia nu ar trebui să ne pună probleme

Claudiu Keșeru, fotbalistul echipei naționale a României, a declarat că meciul cu Armenia din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, nu ar trebui să pună probleme echipei. Trebuie să aplice întocmai indicaţiile tactice ale staff-ului tehnic pentru a câştiga cele trei puncte.

„Mâine nu trebuie să ne precipităm. Întreg staff-ul tehnic pregăteşte meciul într-o manieră incredibilă şi e vorba doar despre linişte şi să răspundem cât mai bine indicaţiilor tactice care se dau. Eu îmi doresc la fiecare meci să dau tot ce am mai bun, golul este doar o finalitate a unui meci din punctul meu de vedere. Presiune pe atacanţi este la fiecare meci, eu am fost criticat de foarte multe ori, dar vin de fiecare dată şi îmi dau viaţa la echipa naţională. Presiunea face parte din joc, dacă voi fi lăudat sau criticat după meciul de mâine sunt lucruri care ţin de meseria noastră. Dar noi toţi vom da totul pe teren”, a spus Keşeru.

„După meciul cu Germania am simţit dezamăgire pentru băieţi, ţinând cont de eforturile pe care le-au făcut pe toată durata întâlnirii… A fost un moment în care îţi dai seama că toate lucrurile făcute înainte s-au dărâmat”, a adăugat atacantul, care a fost doar rezervă în partida de vineri pe care România a pierdut-o cu 1-2 în faţa Germaniei.

Întrebat dacă echipa naţională a României are probleme în meciurile decisive, aşa cum spus selecţionerul Mirel Rădoi, Keşeru a răspuns: „Îmi doresc ca mâine să demonstrăm contrariul”.

Claudiu Keşeru s-a arătat surprins de noul Stadion Steaua, cel care va găzdui partida cu Armenia. „A fost foarte ciudat când am venit aici, parcă nu recunoşteam stadionul”, a precizat atacantul.

Prima reprezentativă de fotbal a României întâlneşte, luni, de la ora 21:45, pe Stadionul Steaua din Capitală, selecţionata Armeniei, într-o partidă din Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, scrie Agerpres.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru, jurnalist la România Liberă din 2021. Noi începuturi, mult dinamism și multă speranță.
Cele mai citite

Dorel lovește înainte de Crăciun. Un brad montat în intersecție încurcă circulația

Dorel lucrează înainte de Crăciun. De data aceasta și-a găsit de lucru la Panciu, unde șoferii se plâng că din cauza unui brad montat...

Moș Nicolae – mesaje și urări bune de trimis

Moș Nicolae potrivit tradiției vine în noapte de 5 spre 6 decembrie cu daruri. În ziua de 6 decembrie este sărbătorit Sfântul Nicolae, astfel...

Rata Covid la București scade continuu

Rata Covid la București scade continuu, deși Guvernul României este tot mai preocupat de evoluția pandemiei. Duminică, 5 decembrie 2021, incidenţa Covid calculată la 14...
Ultima oră
Pe aceeași temă