19.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Cine a vrut să-i strice imaginea lui Wayne Rooney. Imaginile care au devenit virale

 Imagini devenite virale pe rețelele de socializare, în cursul zilei de duminică, păreau a-l prezenta pe Rooney dormind într-o cameră de hotel, înconjurat de un grup de femei.

Imaginile cu managerul lui Derby au devenit virale pe rețelele de socializare duminică, acestea indicând faptul că fostul jucător al lui Manchester United și al Angliei a dormit într-o cameră de hotel din Manchester, înconjurat de un grup de femei, fără a exista vreo sugestie că Rooney ar fi acționat în mod nepotrivit sau chiar că ar fi fost conștient de ceea ce se întâmpla în jurul său.

Persoane apropiate lui Rooney au confirmat pentru Sky Sports News că problema a fost acum predată Poliției din Greater Manchester, care încă nu a comentat.

Rooney este pe cale să înceapă primul său sezon complet ca antrenor la conducerea echipei Derby, după ce a reușit la limită să mențină gruparea în Championship în sezonul trecut, după ce a preluat funcția de la Phillip Cocu.

Rooney a avertizat conducerea clubului că nu va putea alinia o echipă performantă dacă clubul nu va aduce un număr semnificativ de jucători.

Derby are în prezent sub contract doar nouă jucători seniori, dintre care doi sunt portari.

Ultima oră
Pe aceeași temă