Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ciclism: Echipa Total Direct Energie, forfait pentru Turul Italiei

Echipa franceză Total Direct Energie a anunţat că nu va participa anul viitor la Turul ciclist al Italiei în condiţiile în care nu beneficiază de un efectiv suficient.

Share

Rl online 0 comentarii

05.12.2019 - 20:02

''Cu o echipă de 24 de ciclişti, Total Direct Energie nu poate participa la toate cursele majore ale sezonului viitor. Astfel, echipa nu-şi va putea onora invitaţia de a fi prezentă la Turul Italiei. Nu avem suficienţi sportivi pentru a participa şi la Il Giro, şi la cursele din Flandra, şi la Turul Franţei, şi la alte curse'', se arată într-un comunicat al echipei.

Echipa Total Direct Energie fusese invitată, ca urmare a poziţionării în 2019 pe primul loc în cea de-a doua divizie valorică a ciclismului mondial, să participe la toate competiţiile de elită, printre care şi Turul Italiei (9-31 mai).

Comentarii