15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportChindia Târgoviște a rezolvat „ecuația” antrenorului

Chindia Târgoviște a rezolvat „ecuația” antrenorului

“Clubul Chindia Târgovişte anunţă că a ajuns la un acord cu tehnicianul Emil Săndoi. Noul antrenor al echipei noastre va debuta oficial mâine, 1 iulie, la jocul din deplasare cu FC Voluntari. Emil Săndoi va fi secondat de Valentin Năstase. Le dorim mult succes şi rezultate cât mai bune la Chindia Târgovişte!”, se arată într-un comunicat difuzat pe pagina de Facebook a echipei Chindia Târgovişte.

În vârstă de 55 de ani, Emil Săndoi a mai antrenat echipe precum Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, FC Vaslui, Concordia Chiajna şi FC Argeş, ocupând şi funcţia de selecţioner a naţionalei de tineret a României.

Clubul de fotbal Chindia Târgovişte a anunţat, luni, pe site-ul său oficial, încheierea relaţiilor contractuale cu antrenorul principal Viorel Moldovan, a cărui înţelegere expiră la 30 iunie şi nu a mai fost prelungită.

Sâmbătă, Chindia Târgovişte a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 2-0 de CSM Poli Iaşi şi a coborât pe locul 7 al clasamentului play-out-ului, poziţie retrogradabilă în eşalonul secund. De la reluarea Ligii I, formaţia condusă de Moldovan mai înregistrase o înfrângere, 0-1 cu Academica Clinceni, şi o victorie, 2-1 cu FC Viitorul.

Fostul internaţional Viorel Moldovan, acum în vârstă de 47 de ani, se afla la conducerea tehnică a echipei Chindia Târgovişte din 27 iunie 2018, el reuşind în vara anului trecut promovarea în Liga I.

Cele mai citite

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă