Chelsea l-a împrumutat pe Drinkwater la Aston Villa

Clubul englez de fotbal Chelsea Londra a anunţat, marţi, că mijlocaşul Danny Drinkwater, cvasi-absent de pe teren în acest sezon, îşi va încheia sezonul sub formă de împrumut la Aston Villa.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.01.2020 - 13:24

Alături de Ngolo Kante, internaţionalul englez în vârstă de 29 de ani a jucat un rol important în cucerirea titlului de campioană de către Leicester în 2016 şi a fost transferat în vara următoare la Chelsea, pentru suma de 35 milioane lire sterline (41 milioane euro).

Dar cariera jucătorului a intrat într-un con de umbră, disputând doar 23 de meciuri sub tricoul lui Chelsea şi s-a dovedit un eşec în cursul împrumutului de o jumătate de sezon la Burnley.

De asemenea, numărul său de selecţii la naţionala Angliei nu s-a schimbat.

Aston Villa, aflată pe locul 17 în Premier League, speră să-l poată relansa pe jucător, cunoscut şi pentru escapadele sale în afara terenului.

Anul trecut, Drinkwater a pledat vinovat pentru conducere în stare de ebrietate, fiindu-i suspendat permisul pentru 20 de luni. La începutul sezonului, el s-a rănit după incident petrecut la ieşirea dintr-un bar de noapte din Manchester.

Comentarii