14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportChelsea l-a demis pe Frank Lampard

Chelsea l-a demis pe Frank Lampard

„A fost o decizie dificilă pentru club, în special pentru că am o relaţie personală excelentă cu Frank şi am cel mai mare respect faţă de el”, a precizat patronul lui Chelsea, Roman Abramovic, într-un comunicat.

„Este un om de mare integritate şi are cea mai înaltă etică a muncii. Cu toate acestea, în circumstanţele actuale, considerăm este cel mai bine să schimbăm antrenorii”, a adăugat omul de afaceri rus.

Lampard, care a condus-o pe Chelsea până în finala Cupei Angliei şi în Top 4 din Premier League în 2019-2020, la primul său sezon ca antrenor al londonezilor, nu a reuşit să îmbunătăţească nivelul echipei, în ciuda investiţiilor de peste 250 milioane de lire sterline în achiziţionarea de noi jucători.

Plecarea sa are loc la mai puţin de 24 de ore după ce Chelsea a învins-o pe Luton Town (3-1) în şaisprezecimile de finală ale Cupei Angliei.

Conform presei britanice, principalul favorit la succesiunea lui Frank Lampard este germanul Thomas Tuchel, demis la finele lunii decembrie de la conducerea tehnică a formaţiei franceze Paris Saint-Germain.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă