Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Chelsea a pierdut apelul la FIFA

Apelul clubului Chelsea la FIFA, cu privire la interdicţia la transferuri pentru două perioade de mercato a fost respins, relatează The Guardian, care menţionează că gruparea londoneză va apela acum la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.05.2019 - 16:01

Chelsea va putea solIcita iniţial o decizie provizorie de suspendare a interdicţiei la transferuri până la judecarea apelului.

FIFA a sancţionat clubul Chelsea, în februarie, cu o interdicţie de legitimare de jucători în următoarele două perioade de mercato, din vara şi iarna viitoare, pentru încălcarea regulamentului privind transferul fotbaliştilor minori. Gruparea engleză poate vinde jucători, iar decizia forului mondial nu vizează echipa feminină şi nici cea de futsal.

Forul a menţinut, miercuri, această sancţiune, cu un singur amendament: Chelsea va putea recruta jucători under 16.

 

Comentarii