13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportChampions League și Europa League s-ar putea disputa în sistem Final Four

Champions League și Europa League s-ar putea disputa în sistem Final Four

Conform cotidianului The Telegraph, semifinalele şi finale Ligii Campionilor ediţia 2019-2020 ar putea avea loc la Istanbul, într-un interval de patru zile, în timp ce câştigătoarea Europa League ar putea fi stabilită la capătul unui turneu similar, care să aibă loc la Gdansk, în Polonia.

O altă variantă luată în calcul ar fi aceea de a condensa toate meciurile rămase de disputat în cele două competiţii continentale, inclusiv cele din sferturile de finală şi semifinale, care ar urma să se joace într-o singură manşă, într-un interval de o săptămână.

Ideile fac parte dintr-o serie de propuneri care vor fi prezentate în cadrul unei videoconferinţe pe care forul european o va organiza marţi, cu participarea tuturor celor 55 de asociaţii naţionale de pe continent, pentru a decide soarta actualului sezon competiţional, adaugă publicaţia citată.

Vineri, UEFA a anunţat că meciurile programate săptămâna aceasta în Champions League şi Europa League nu vor mai avea loc. Este vorba de patru partide din manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, pe 17 şi 18 martie, de meciurile din manşa a doua a optimilor Europa League, pe 19 martie, precum şi de partidele programate în sferturile de finală ale UEFA Youth League, pe 17 şi 18 martie.

În urma acestor amânări, au fost amânate şi tragerile la sorţi ale partidelor din sferturile de finală ale Champions League şi Europa League, care urmau să aibă loc pe 20 martie.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă