9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportChampions League: Real Madrid, Tottenham și Manchester City, calificate în "optimi"

Champions League: Real Madrid, Tottenham și Manchester City, calificate în “optimi”

Real a remizat pe teren propriu, 2-2, cu PSG, care a câştigat astfel grupa. Madrilenii au condus cu 2-0, prin dubla lui Benzema, dar campioana Franţei a restabilit egalitatea în doar trei minute, prin golurile înscrise de Mbappe şi de Sarabia, fost jucător al Realului. Portarul costarican Keylor Navas, fost la Real, a reuşit o serie de parade care au păstrat invincibilitatea echipei antrenate de Thomas Tuchel în acest sezon de Champions League.

Bayern a realizat scorul serii, 6-0 cu Steaua Roşie, la Belgrad, iar polonezul Robert Lewandowski a marcat patru goluri, aceasta fiind cea mai rapidă cvadruplă din Champions League (53, 60, 64, 68).

Tottenham, finalista ediţiei trecute, a dispus cu 4-2 de Olympiakos Pireu, după ce a fost condusă cu 2-0 după 20 de minute. La primul meci al lui Jose Mourinho în Liga Campionilor, Spurs s-a impus prin dubla lui Kane şi golurile lui Alli şi Aurier.

Atalanta a reuşit prima sa victorie din Liga Campionilor, 2-0 cu Dinamo Zagreb, prin golurile lui Muriel şi Gomez, având şi două bare, prin Gosens şi Ilicic. Oaspeţii au ţintit şi ei bara, prin Orsic.

Manchester City şi Şahtior Doneţk au terminat nedecis, 1-1, dar remiza a asigurat campioanei Angliei câştigarea grupei.

Juventus a învins-o pe Atletico Madrid cu 1-0, prin golul lui Dybala, din lovitură liberă. ”Bătrâna Doamnă” şi-a asigurat astfel câştigarea grupei.

Cele mai citite

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

CNAIR începe proiectarea și execuția autostrăzii Alternativa Techirghiol

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a trimis marţi, 23 aprilie, la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP), documentaţia de atribuire a...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...
Ultima oră
Pe aceeași temă