20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportCFR - Lazio 2-1! Victorie fantastică reușită de ardeleni

CFR – Lazio 2-1! Victorie fantastică reușită de ardeleni

Campioana României a câştigat după o repriză secundă excelentă, golurile sale fiind marcate de Ciprian Deac (41 – penalty) şi Billel Omrani (75), după ce Bastos (25) deschisese scorul.

Lazio a condus ostilităţile în prima repriză, cu o posesie prelungită şi un plus de viteză.

Prima ocazie a partidei a venit în minutul 11, când Jony a centrat foarte bine, Milinkovic-Savic a reluat cu capul, iar Arlauskis a respins salvator. Lituanianul a fost la post şi la şutul lui Correa (14).

Prima oportunitate a clujenilor s-a ivit în minutul 23, după o fază fixă, dar Burcă nu a reuşit să controleze mingea la 6 metri.

Lazio a deschis scorul în urma unui corner, angolezul Bastos reluând în plasă mingea centrată de Jony. Echipa antrenată de Simone Inzaghi îşi putea dubla avantajul (31), însă Lazzari, scăpat singur, a şutat peste poartă.

O nouă fază fixă a adus ardelenilor egalarea, Djokovic fiind faultat de Lucas Leiva în careu, iar Deac a transformat penalty-ul.

Prima repriză s-a încheiat cu o nouă situaţie a oaspeţilor, în minutul 45+1, prin Milinkovic-Savic, la o nouă centrare a lui Jony.

CFR a arătat mult mai decisă după pauză, dar Bordeianu (50) a fost blocat de Acerbi. Omrani, intrat în locul Traore, a fost un plus în jocul echipei antrenate de Dan Petrescu, francezul ratând singur cu portarul în minutul 52. Omrani a mai avut o şansă bună, în minutul 57, cu un şut peste poartă de la 25 metri.

Lazio şi-a creat o oportunitate bună, prin Jony (64), cu un şut bombă de la 25 de metri, respins cu greu de Arlauskis.

Omrani a luftat în careu (71), dar tot el a marcat golul victoriei, în minutul 75, cu capul, după ce tot el trimisese în transversală.

Arlauskis a salvat victoria în minutul 90, după ce a respins mingea trimisă de Cataldi la colţul scurt. Milinkovic-Savic (90+3) a semnat şi ultima ocazie a meciului, o lovitură de cap peste poartă.

În celălalt meci, Rennes şi Celtic au terminat la egalitate, 1-1.

Pe 3 octombrie vor avea loc următoarele meciuri din grupă, Lazio – Rennes şi Celtic – CFR Cluj.

După prima etapă de Europa League, CFR este liderul grupei F, cu trei puncte, urmată de Celtic și Rennes, ambele cu câte un punct, în timp ce Lazio ocupă ultima poziție, cu zero puncte.

Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...
Ultima oră
Pe aceeași temă