LIGA 1. Ardelenii pun presiune pe lider // Sursă foto: Facebook CFR Cluj

CFR Cluj, la turație maximă

CFR Cluj s-a impus cu scorul 3-1 în fața lui FC Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a 18-a, și s-a apropiat la doar un singur punct de FCSB.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

26.01.2021 - 20:23

Chiar dacă a început mai bine și a dominat meciul disputat la Mediaș, CFR Cluj s-a văzut condusă pe tabela de marcaj în minutul 33, când Romario Pires a deschis scorul pentru Hermannstadt. A fost însă o bucurie de scurtă durată pentru sibieni, deoarece după numai patru minute Deac a pasat perfect pentru Chipciu, iar acesta a reușit egalarea cu un șut pe jos din interioul careului.

În partea a doua, campioana în exercițiu nu le-a mai dat nicio șansă gazdelor, iar în minutul 51 Camora a centrat perfect pentru Debeljuh, care a dus scorul la 2-1 pentru CFR.

„Feroviarii” au continuat să preseze, iar Adrian Păun a fost blocat în ultimul moment de portarul lui Hermannstadt. Intrat după pauză, Rondon a făcut 3-1 în minutul 82, stabilind astfel scorul final al întâlnirii.

După meci, antrenorul clujenilor, Edi Iordănescu, a declarat că echipa sa mai are nevoie de câteva transferuri: „Eu tot mai aștept întăriri, măcar doi jucători. Am nevoie la mijloc, nu prea am soluții după plecarea lui Djokovic. Am mare nevoie de creativitate, cei doi de la mijloc provin din jucători de bandă”.

După acest succes, CFR Cluj ajunge la 40 de puncte în clasament și pune presiune pe liderul FCSB. În etapa următoare, ardelenii primesc vizita celor de la Astra Giurgiu.

Comentarii