15 C
București
marți, 28 septembrie 2021

CFR Cluj, eliminată dramatic din Europa League

Campioana României a avut cele mai mari ocazii în acest meci, în care a jucat la victorie, spre deosebire de formaţia din Ţara Cantoanelor, care a jucat la rezultat, un egal fiindu-i suficient pentru accederea în faza următoare.

Young Boys a avut o posesie mai bună, dar fără a-şi crea ocazii clare. În schimb, CFR, care nu a forţat decât foarte târziu, a avut prima oportunitate în minutul 9, dar şutul lui Deac a fost blocat de Rieder.

Gazdele au avut o singură situaţie notabilă în prima parte, prin Buergy (21), care a reluat cu capul peste poartă după un corner. Până la pauză, clujenii au avut o şansă prin Djokovic (29), cu un şut de la 25 de metri, pe lângă ţintă. Venezueleanul Rondon a fost lipsit de şansă, ratând trei ocazii bune de gol: în minutul 34 a trecut pe lângă mingea centrată la 6 metri de Pereira, în minutul 41 pe contraatac a şutat de la distanţă, iar portarul a reţinut, iar în minutul 44 a ratat singur cu portarul, după o combinaţie cu Păun.

Ardelenii au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 63, când Djokovic a luftat la 15 metri, după care portarul gazdelor a respins magistral şutul lui Camora de la 18 metri.

CFR a deschis scorul în minutul 84, când Rondon a trimis în bară, după care Debeljuh a reluat în plasă dintr-o poziţie suspectă de ofsaid.

În minutul 90, arbitrul francez Bastien a dictat penalty pentru gazde la un duel regulamentar între portarul Bălgrădean şi fundaşul Zesiger. Bastien l-a eliminat apoi pe Bălgrădean pentru proteste, iar atacantul Jean-Pierre Nsame a transformat lovitura de pedeapsă.

Bastien i-a mai eliminat ulterior pe Nsame, pentru fault dur, şi pe Djokovic, pentru proteste, iar Young Boys a marcat şi golul victoriei, pe un contraatac doi cu portarul, prin Gaudino (90+6).

 

Ultima oră
Pe aceeași temă