23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportCFR Cluj, „campioană” la COVID. Ardelenii au 26 de infectați

CFR Cluj, „campioană” la COVID. Ardelenii au 26 de infectați

“Testele efectuate joi de membrii echipei CFR Cluj au adus noi cazuri pozitive. În momentul de faţă, în total, există 26 de cazuri de COVID-19 la CFR, 16 jucători şi 10 membri ai staff-ului tehnic”, a spus secretarul general al LPF, Justin Ștefan.

La 18 iulie, Liga Profesionistă de Fotbal a amânat meciul FCSB – CFR Cluj, programat în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii I, după ce un jucător al formaţiei ardelene a fost depistat pozitiv la COVID-19. Ulterior, la 20 iulie, au fost depistate alte cinci persoane infectate cu noul coronavirus la formaţia CFR Cluj, doi jucători şi trei membri ai staff-ului tehnic.

După ultima testare, campioana en titre a României devine echipa cu cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din Liga I, 26.

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucătorii şi angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor patru formaţii şi la deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

Cele mai citite

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Atenționare Cod galben de vânt puternic în 15 județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic valabilă vineri, până la ora 18:00, în 15 judeţe, şi o...
Ultima oră
Pe aceeași temă