13 C
București
duminică, 17 octombrie 2021

CFR Cluj a câștigat dar l-a pierdut pe Mike Cestor

CFR Cluj s-a impus la limită într-o confruntare grea în care nu l-a avut pe bancă pe vulcanicul Dan Petrescu, antrenor trimis în tribună etapa precedentă și suspendat pentru meciul cu FC Voluntari.

Cu o apărare exactă, CFR Cluj a reușit să străpungă defensiva adversă când se intrase în ultimul sfert de meci, golul înscris în minutul 72 de Itu fiind suficient pentru 3 puncte. Bucuria victoriei a fost umbrită de accidentarea lui Mike Cestor ce va lipsi cel puțin câteva etape din formația lui Dan Petrescu.

„Am pierdut. Păcat, băieţii nu au făcut un joc rău. Prima repriză cred că a fost una foarte bună. În a doua un pic ne-am retras şi a venit cred singura ocazie şi au marcat. Din nou e frustrare. Am făcut un meci bun, sunt încrezător. Nu este uşor să te baţi cu CFR. Mi-a plăcut atitudinea băieţilor. Puteam mai mult. Şi băieţii sunt un pic cu capul în pământ, dar am spus că trebuie să mergem mai departe. Voluntari încearcă să câştige fiecare meci.”, a spus imediat după meci Mihai Teja, antrenorul celor de la FC Voluntari.

„O victorie muncită, dar cu siguranţă meritată. Băieţii au fost foarte motivaţi, au jucat exact aşa cum le-a cerut Mister. Am jucat fără greşeală. Ne pare rău că Cestor s-a accidentat, nu ştim ce are. Pare, la prima vedere, să fie ceva grav.”, a declarat mulțumit Costin Curelea, antrenorul secund al celor de la CFR Cluj.

Ultima oră
Pe aceeași temă