Cesar Sanchez, noul director sportiv al Valenciei

Fostul portar Cesar Sanchez este noul director sportiv al clubului de fotbal Valencia CF, a anunţat luni deţinătoarea Cupei Spaniei, aflată în acest moment pe locul 7 în La Liga.

Share

Rl online 0 comentarii

21.01.2020 - 09:51

Cesar Sanchez, care făcea pare din staff-ul tehnic al Valenciei, este legat până în iunie 2022 de club, la fel ca noul şef al departamentului de scouting, Miguel Angel Corona. "Liliecii" nu mai aveau director sportiv din luna septembrie, după demiterea lui Pablo Longoria.

Cesar Sanchez, 48 de ani şi o selecţie pentru naţionala Spaniei, a jucat la Valencia din ianuarie 2009 până în vara lui 2011, adunând 78 de meciuri la această echipă. El a mai evoluat la Real Valladolid, Real Zaragoza, Villarreal, dar mai ales Real Madrid (2000-2005). Cu gruparea de pe Santiago Bernabeu el a câştigat mai ales Liga Campionilor, fiind titular în finala cu Bayer Leverkusen, în care s-a accidentat în repriza a doua, cedându-i locul lui Iker Casillas.

Fostul portar, care a studiat economia, deţine licenţa UEFA PRO şi a urmat cursurile pentru directori sportivi organizate de Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF).

Comentarii