11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportCel mai scump portar român din istorie. Ionuț Radu, la Inter

Cel mai scump portar român din istorie. Ionuț Radu, la Inter

Stefano Capozzucca, directorul sportiv al ”grifonilor”, s-a înţeles cu şefii nerazzurrilor pentru a-l mai lăsa pe portarul român să mai joace încă un an la Genoa, sub formă de împrumut.

„A fost un sezon absolut de neuitat. Nu mi-aş fi imaginat să intru în poartă după doar patru etape şi să ajung la 33. Genoa mi-a oferit această şansă, mereu am visat să joc în Serie A. Mă simt bine aici şi încă un an la Genoa mă va ajuta, pentru că lucrez cu un preparator foarte bun ca Alessio Scarpi, care m-a făcut să cresc sub toate aspectele. Italia ara cea mai bună şcoală de portari din lume”, a declarat Radu pentru Gazzetta dello Sport.

Vezi AICI câteva dintre paradele care i-au făcut pe șefii de la Inter să plătească 15 milioane de euro pentru golkeeperul român.

Ionuţ Radu devine astfel cel mai scump portar român din istorie. Pe locul doi în top se află Costel Pantilimon, tranferat de Manchester City pentru 3,8 milioane de euro în 2012, podiumul fiind completat de Bogdan Lobonţ, în schimbul căruia Ajax Amsterdam a plătit Rapidului 3 milioane de euro în anul 2000.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă