35.1 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSportCe vrea premierul Emil Boc de la iepuraşul de Paşte

Ce vrea premierul Emil Boc de la iepuraşul de Paşte

Premierul Emil Boc a afirmat, sâmbătă, că de Paşte îşi doreşte sănătate şi „un pic de creştere economică”. Întrebat la postul public de televiziune ce îşi doreşte să-i aducă Iepuraşul de Paşte, Boc a răspuns: „Sănătate şi să nu avem probleme. Să fie un pic de creştere economică”.

 

Premierul, care a fost prezent sâmbătă în Bucovina, a adăugat că nu s-a gândit la ce lucruri materiale şi-ar dori să primească de Paşte. „Sărbătoarea Paştelui este o sărbătoare a familiei. O haină nouă, un pantof nou, un moment de înnoire cu condiţia să fii cuminte”, a spus Emil Boc, care a recunoscut că îşi aminteşte cu plăcere de copilărie, potrivit Agerpres.
La rândul său, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a precizat că a venit la emisiune pregătit să dea un răspuns cu privire la ceea ce-şi doreşte să-i aducă Iepuraşul de Paşte, răspunzând că vrea ”câteva ore de linişte cu familia şi câteva proiecte europene”.

La emisiunea de la TVR a participat şi ministrul Turismului, Elena Udrea, care a fost pusă să recunoască câteva preparate tradiţionale. „Ce bine pregăteam odată o masă de Paşte!”, a afirmat Udrea. Aceasta a subliniat că se simte apropiată de Bucovina, deoarece mama sa provine de pe aceste meleaguri. În plus, Elena Udrea şi-a amintit că în poza sa de pe Facebook este îmbrăcată într-o ie din Bucovina.
Premierul Emil Boc a vizitat sâmbătă două şantiere din Suceava unde se execută lucrări în cadrul unor proiecte cu finanţare europeană, respectiv Programul Operaţional Regional (municipiul Suceava) şi Programul Operaţional Sectorial de Mediu (Platforma Gropii Ecologice Moara).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă