Ce spune noul antrenor al Barcelonei despre Lionel Messi

Noul antrenor al formației FC Barcelona, olandezul Ronald Koeman, a declarat că spera ca starul catalanilor, Lionel Messi, să continue pe „Camp Nou” și în sezonul următor.

Share

Rl online 0 comentarii

19.08.2020 - 21:21

Koeman a avut cuvinte de laudă la adresa argentinianului. „Mi-ar plăcea să lucrez cu Messi, fiindcă Lionel te face să câştigi meciuri. Este cel mai bun din lume şi vrei să-l ai în echipa ta, nu în echipa adversă”, a afirmat Koeman în conferința de presă desfășurată după prezentarea sa oficială la FC Barcelona.

Koeman a spus că nu ştie dacă vedeta argentiniană vrea să plece de la Barcelona. „Nu ştiu dacă trebuie să-l conving pe Messi. Dacă vrea să rămână, voi fi foarte bucuros, însă mai are un an de contract. Aşa că este jucătorul Barcei”, a adăugat fostul selecţioner al Olandei.

Fostul mare fundaş al Barcei a indicat că va vorbi cu Messi pentru a afla de la acesta "ce gândeşte despre club şi cum vrea să continue".

Koeman l-a înlocuit pe banca Barcelonei pe Quique Setien, care a fost demis de șefii catalanilor după eșecul lamentabil din Champions League, cu 8-2, în fața nemților de la Bayern Munchen.

 

Comentarii