Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ce distincție a primit Novak Djokovic

Tenismanul Novak Djokovic, nr. 1 ATP, a fost distins vineri cu o diplomă de excelenţă de către ministrul de externe al Serbiei, Ivica Dacic, pentru contribuţia sa la diplomaţie şi la promovarea intereselor ţării sale şi a poporului său în lume.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.05.2020 - 17:51

Ministrul Ivica Dacic şi-a exprimat onoarea pentru a-i oferi o diplomă de recunoaştere ''celebrului jucător, legendei vii Novak Djokovic, care este o dovadă că sportivii sunt cei mai buni ambasadori din lume ai ţării noastre''.

Djokovic, prezent la recepţia de la Belgrad, la care au participat printre alţii ambasadorii Rusiei şi SUA, a spus: ''În fiecare zi încerc şi mă străduiesc să reprezint adevărate valori de viaţă, trăsături de caracter şi virtuţi care sunt adânc înrădăcinate, nu numai în familia mea, ci în întregul popor sârb - sacrificiu, respect, generozitate, egalitate. Cred că toţi cei de aici vă iubiţi din toată inima ţara. Îmi iubesc şi îmi respect ţara, sunt conştient de provocările şi uneori de obstacolele pe care le am în lume. Voi continua să iubesc şi să respect Serbia şi naţiunea mea. Voi continua să respect şi să apreciez toate celelalte popoare ale lumii, pentru că eu cred că atunci când acţionăm aşa, cu o asemenea emoţie, facem un bine fără echivoc''.

Comentarii