10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportCe cred casele de pariuri despre ROMÂNIA - FRANȚA

Ce cred casele de pariuri despre ROMÂNIA – FRANȚA

Pentru această partidă, bookmakerii sugerează că cele două echipe nu vor risca și se vor mulțumi cu un egal. Și asta pe bună dreptate, întrucât un punct obținut în meciul de diseară ar califica ambele formații în careul de ași al Europeanului U21. De aceea, în mod total neobișnuit, oferă egalului o cotă foarte mică – 2.05.

Există variante și pentru microbiștii care nu iau în calcul o remiză. Cei care cred că tricolorii vor repeta evoluția formidabilă din meciul de vineri și vor reuși să bată naționala “cocoșului galic”, iar pe lista marcatorilor se va regăsi și Ianis Hagi, vor fi recompensați cu o cotă de 30.

Va fi, într-adevar, foarte dificil, deoarece Franța are o singură înfrângere în ultimele 21 de partide disputate. Un detaliu despre forța tineretului lor este acela că din noiembrie 2017 și până acum au primit doar 2 goluri.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă