Sursă foto: frf.ro

Ce cred casele de pariuri despre ROMÂNIA - FRANȚA

După victoria de senzație contra Angliei din urmă cu câteva zile, România înfruntă astăzi, în ultimul meci al grupei C, reprezentativa Franței, un alt colos al fotbalului european. Meciul se dispută la Cesena, pe stadionul Dino Manuzzi, de la ora 22.00.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

Actualizat: 24.06.2019 - 17:51

Pentru această partidă, bookmakerii sugerează că cele două echipe nu vor risca și se vor mulțumi cu un egal. Și asta pe bună dreptate, întrucât un punct obținut în meciul de diseară ar califica ambele formații în careul de ași al Europeanului U21. De aceea, în mod total neobișnuit, oferă egalului o cotă foarte mică – 2.05.

Există variante și pentru microbiștii care nu iau în calcul o remiză. Cei care cred că tricolorii vor repeta evoluția formidabilă din meciul de vineri și vor reuși să bată naționala "cocoșului galic", iar pe lista marcatorilor se va regăsi și Ianis Hagi, vor fi recompensați cu o cotă de 30.

Va fi, într-adevar, foarte dificil, deoarece Franța are o singură înfrângere în ultimele 21 de partide disputate. Un detaliu despre forța tineretului lor este acela că din noiembrie 2017 și până acum au primit doar 2 goluri.

Comentarii