23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportCe adversare au FCSB, Universitatea Craiova, Sepsi Sfântu Gheorghe în Conference League

Ce adversare au FCSB, Universitatea Craiova, Sepsi Sfântu Gheorghe în Conference League

Vicecampioana României, FCSB, va întâlni în turul 2 al Conference League pe Shakhter Karagandy (Kazahstan), meciul tur urmând să aibă loc pe teren propriu.

Tot pe teren propriu iși va începe și Universitatea Craiova aventura în Conference League. Oltenii vor juca cu învingătoarea dintre KF Laci (Albania) și FK Podgorica (Muntenegru).

La debutul într-o competiție europeană, Sepsi Sfântu Gheorghe va juca meciul tur în deplasare, la câștigătoarea din duelul Spartak Trnava (Slovacia) – Mosta FC (Malta).

Dacă CFR Cluj nu va reuși să treacă de Borac Banja Luka (Bosnia-Herțegovina), în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, ardelenii vor juca în al doilea tur preliminar din Conference League, cu învingătoarea dintre Zalgiris Vilnius (Lituania) și Linfield (Irlanda de Nord).

Meciurile din turul al doilea preliminar al UEFA Conference League se vor disputa pe 22 iulie (tur) și 29 iulie (retur).

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Anunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, într-o conferință de presă, că va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor,...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă