10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportCaz de coronavirus la echipa lui Ciprian Tătărușanu

Caz de coronavirus la echipa lui Ciprian Tătărușanu

Toţi jucătorii lui Lyon, printre care este şi Tătăruşanu, au fost testaţi marţi, iar rezultatele au fost negative. Însă Aouar, care avea simptome, a fost testat din nou joi, iar rezultatul a venit vineri. El este infectat cu noul coronavirus şi a fost plasat în carantină.

Astfel, fotbalistul de 22 de ani nu va putea evolua în meciul de vineri cu Dijon, primul pentru Lyon în actuala ediţie de campionat.

Potrivit L’Equipe, este al doilea caz de Covid-19 la Olympique Lyon. Al treilea portar al echipei, Anthony Racioppi, a fost testat pozitiv cu câteva zile înainte de Final 8 al Ligii Campionilor de la Lisabona şi îndepărtat imediat din grup, fiind înlocuit de Malcolm Barcola.

Tătăruşanu a fost convocat pentru meciurile României cu Irlanda de Nord şi Austria, 4 septembrie, respectiv 7 septembrie.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă