13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportCât ghinion! Operația, singura soluție în cazul accidentării lui Franck Ribery

Cât ghinion! Operația, singura soluție în cazul accidentării lui Franck Ribery

Ribery, în vârstă de 36 de ani, a fost victima unei accidentări violente din partea lui Panagiotis Tachtsidis, jucătorul echipei Lecce, pe 1 decembrie, în Serie A, şi a avut nevoie de ajutor pentru a ieşi de pe teren.

Fostul jucător al clubului Bayern Munchen se confruntă în continuare cu dureri persistente la gleznă, a comunicat clubul toscan într-un comunicat.

“Pentru a rezolva problema, i-a fost propus un tratament chirurgical de stabilizare articulară, care va fi realizat în următoarele ore”, a explicat Fiorentina.

“În urma acestei proceduri, timpul estimat pentru reluarea activităţii va fi anunţat”, se mai arată în comunicatul grupării italiene.

Ribery a ratat deja meciul de campionat de săptămâna trecută, cu Torino, şi un meci din Cupa Italiei.

El va fi indisponibil, probabil, şi la următoarele două meciuri ale echipei sale, cu Inter Milano, liderul din Serie A, sâmbătă, şi cu AS Roma, pe 20 decembrie.

Fiorentina se află pe locul 13 în clasament, după patru înfrângeri consecutive.

Cele mai citite

Joe Biden a promulgat legea ce prevede pachetul de ajutor pentru Ucraina, Israel și Taiwan

Preşedintele american Joe Biden a promulgat miercuri proiectul lege foarte disputat, care prevede un nou ajutor în valoare de 95 de miliarde de dolari...

Premierul spaniol Pedro Sanchez ia o pauză de la îndatoririle publice: „ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”

„ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”, a spus Sanchez într-o scrisoare împărtăşită pe contul său de pe platforma X. „Am...

Republica Moldova transmite primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE

Republica Moldova va înainta către Comisia Europeană, la data de 24 aprilie 2024, primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE. Documentul va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă