11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportCarlos Vela, cel mai bun jucător din MLS. Ibrahimovic, eclipsat de mexican

Carlos Vela, cel mai bun jucător din MLS. Ibrahimovic, eclipsat de mexican

Vela a primit peste 69% din voturi în ancheta în care Ibrahimovic, atacantul rivalei Los Angeles Galaxy, s-a clasat pe locul secund, la mare distanţă de mexican (14,1%).

În vârstă de 30 ani, Carlos Vela a fost onorat în cursul unei ceremonii care a avut loc luni la Los Angeles. În play-off-ul actualei ediţii a MLS, Los Angeles FC a învins-o pe Los Angeles Galaxy, atacantul mexican reuşind două goluri şi o pasă decisivă în această confruntare.

Echipa lui Vela a fost învinsă, însă, în finala Conferinţei de Vest, de formaţia Seattle Sounders (1-3) şi nu va disputa marea finală a campionatului, care va avea loc pe 10 noiembrie, la Seattle.

Sounders va avea ca adversară în ultimul act formaţia canadiană Toronto FC, care a eliminat-o pe Atlanta United, deţinătoarea titlului, în finala Conferinţei de Est (2-1).

Los Angeles FC a cucerit trei trofee la gala MLS, alături de Carlos Vela fiind premiat şi managerul Bob Bradley, ales cel mai bun antrenor pentru al treilea an consecutiv, în timp ce gruparea californiană a fost desemnată echipa sezonului regulat.

Cele mai citite

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....

Eurodeputatul Nicu Ștefănuță a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, singurul eurodeputat român membru în Grupul Verzilor Europeni, a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu. Cu ocazia Zilei Mondiale a...
Ultima oră
Pe aceeași temă