10.3 C
București
duminică, 17 octombrie 2021

Carlos Fortes a părăsit-o pe Craiova și va juca în Israel

„Am avut acum o ofertă care e bună pentru mine, pentru cariera mea. Nu sunt o opţiune pentru antrenor şi vreau să joc. (n.r. – dacă a vorbit cu Piţurcă) Da, a vorbit cu mine. A fost foarte corect. Înainte să vină a zis că, dacă eu fac treaba bine, pot să joc. A venit o ofertă, eu cred că e bună pentru mine şi cred că voi juca mai mult acolo. Mi-a plăcut în România. La Mediaş am jucat foarte bine. De când am venit la Craiova nu am avut noroc, am venit cu kilograme în plus. Acum sunt bine, am slăbit, mă simt foarte bine, dar nu am şanse să joc. Mediaşul nu m-a lăsat să plec la FCSB, pentru că mă voiau împrumutat, iar Craiova m-a cumpărat”, a declarat Fortes, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Dorit şi de FCSB, atacantul Carlos Fortes a semnat, în februarie, cu Universitatea Craiova un contract valabil pe trei ani şi jumătate, cu opţiune de prelungire pe încă un an. Portughezul de 24 de ani nu a reuşit să marcheze în cele 15 partide jucate în Liga I la formaţia olteană.

Fortes a mai jucat în cariera lui la Braga, Şanliurfaspor, Vizela şi, înainte de a ajunge la Craiova, la Gaz Metan Mediaş.

Ultima oră
Pe aceeași temă