Carlo Ancelotti, destituit de la conducerea echipei Napoli

SSC Napoli a anunţat că l-a demis pe Carlo Ancelotti din postul de antrenor principal, marţi seara, în ciuda calificării echipei italiene în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

Share

Rl online 0 comentarii

11.12.2019 - 09:47

"Clubul Napoli a decis să-l revoce din funcţia de responsabil tehnic al primei echipe pe Carlo Ancelotti. Rămân intacte raporturile de prietenie, stimă şi respect reciproc între societatea noastră, preşedintele Aurelio De Laurentis şi Carlo Ancelotti", a precizat gruparea din Serie A într-un comunicat postat pe Twitter.

Napoli a făcut acest anunţă după victoria categorică obţinută faţa belgienilor de la Genk (4-0), în cadrul Grupei E din Champions League, partidă în cursul căreia polonezul Arkadiusz Milik a reuşit un hat-trick pentru italieni.

Ancelotti a plătit cu postul său pentru rezultatele nesatisfăcătoare din campionatul Italiei, în care Napoli nu a mai obţinut nicio victorie de şapte etape, coborât pe poziţia a 7-a în clasament.

Presa italiană anunţă că principalul candidat la succesiunea lui Carlo Ancelotti este Gennaro Gattuso, fostul antrenor al lui AC Milan.

Comentarii